๐ŸŒŸ EYEWEAR Podcast Workshops & Cultureel Programma Samenvatting! ๐ŸŽ™๏ธ๐ŸŒ ๐ŸŒŸ

We hebben net twee spannende dagen met workshops afgerond, gericht op het maken van podcasts en ondernemerschap, met name voor vrouwen als onderdeel van het EYEWEAR-project! ๐ŸŽ™๏ธ Dit is wat we hebben behandeld:
๐Ÿ“… Dag 1:
De eerste dag begon met warming-upactiviteiten en een introductie tot het EYEWEAR-project. We voerden een zinvolle discussie over #ondernemerschap, met name de uitdagingen en successen waarmee #vrouwelijkeondernemers worden geconfronteerd. De dag ging verder met een gezamenlijke #podcast #scriptschrijfsessie, waarin we brainstormden over belangrijke onderwerpen, zoals #leiderschap, #persoonlijkegroei en strategieรซn om #zakelijkeuitdagingen te overwinnen. We sloten af โ€‹โ€‹met reflecties en feedback van de groep.
๐Ÿ“… Dag 2:
Onze tweede dag stond in het teken van praktische podcastcreatie! We namen interviews en videocontent op, met de nadruk op onderwerpen als #ondernemersveerkracht, #succesvolleteamsbouwen en de rol van #innovatieinhetbedrijfsleven. De dag werd afgesloten met feedback, slotopmerkingen en certificaten voor alle deelnemers.
Belangrijke podcastonderwerpen waren:
๐Ÿ’ผ Ondernemerschap: Uitdagingen overwinnen, succes definiรซren en belangrijke vaardigheden voor bedrijfsgroei.
๐ŸŒ Empowerment van vrouwen: Mentorschap, netwerken en kennisdeling voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers.
๐Ÿ“ˆ Leiderschap en succes: Een succesvolle mindset en veerkracht ontwikkelen.
๐Ÿ”ฎ Toekomstvisie: Groeistrategieรซn, innovatie en een erfenis achterlaten.
๐Ÿ™ Een grote #dankjewel aan onze deelnemers voor hun samenwerking en energie! Blijf op de hoogte van de lancering van de podcast en meer opwindende updates van het EYEWEAR-project! ๐Ÿš€๐ŸŽง
๐ŸŒ… Naast de inzichtelijke podcastsessies genoten we van de prachtige landschappen van het eiland Rรฉunion via een cultureel programma: het team verkende de prachtige watervallen van La Truite de Langevin en de adembenemende vulkanische kust bij Cap Mรฉchant. We hadden het geluk om tijd te besteden aan bondingactiviteiten in Saint-Gilles les Bains, gevolgd door een inspirerende boottocht om te genieten van de oceaan en de zonsondergang. We sloten af โ€‹โ€‹met een verfrissende duik in Playa de Manapany. ๐ŸŒฟ๐ŸŒ….